lauantai 29. toukokuuta 2010

Ja takaisin blogin ääreen...

Joopa joo, palasin takaisin kotiin jo kaksi viikkoa sitten, joten nou hätä, hengissä olen :D Anteeksi etten ole blogannut täällä pitkään aikaan. Mutta nyt se virhe on korjattu!

Voitin tossa yli viikko sitten Ratcatsin SUOMI - SAKSA/rockabilly maaottelu kilpailussa, ette arvaakaan kuinka onnellinen olin. Asuvaihtoehtoina, eli palkintoina (jotka olivat fiftarityyliä) oli pitkähelmainen punainen mekko valkoisin polka dotein ja mekon alla olisi punaista tylliä ♥ toinen oli tiimalasimuotoinen kukkamekko josta en oikein pitänyt. Ihan nätti se oli, mutta itse en sellaista mekkoa viitsisi käyttää. Kolmas vaihtoehto oli sitten se Elvis-asu, kaksi eriväristä: valkokeltainen ja valkopunainen. Mutta kyllä mä sen polka dot-mekon otin :D Se oli parhain!



Tässä on siis se "voittajamekko" :D








Ja sitten muihin asioihin. Tiedoksi ihmisille että minut voi bongata kesällä Riihimäkirockissa ja Ankkarockissa The Baseballsia kyyläilemässä. Tarkempaa tietoa sitten lähitulevaisuudessa.
Kaveri yritti pari päivää sitten Saksassa The Baseballsin keikalla ollessaan saada poikia kiinni, mutta valitettavasti joutui lähtemään ennen kuin olisi heidän kanssaan päässyt juttelemaan. Hän olisi halunnut kuvata minulle videotervehdystä The Baseballsin pojilta (Tomas ja Basti muistavat minut jo ensimmäisellä nimellä jos perään pistetään 'from Finland' :D). Harmi, minä niin odotin sitä videota...No kesällä sitten pääsen heitä kiusaamaan :D Tekisi mieli myös Ruisrockiin, mutta kun kyseinen festari on Turussa = liian kaukana, ja liput maksaa liikaa...70 euroa päivä...Sehän on yhteensä yhden Ankkarock lipun hinta + bussiliput Helsinkiin! Ehei, taitaa tää Turun matka jäädä muutaman vuoden päähän :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti