torstai 6. toukokuuta 2010

Hejdo!

Uusi blogi on nyt syntynyt! Boppin' Bonnie syntyi tähän maailmaan 6. toukokuuta, vuonna 2010! Kellon aika...hmm, viisari näyttää 20:55.
Juu, eli kuten huomaatte, blogini nimi on Boppin' Bonnie. Olen innokas musiikin kuuntelija jolle musiikki on elämä. Nimikin tuli erään laulajan kappaleen mukaan, tunnetaan nimellä Eddie Bond. Flip Flop Mama:kin olisi ollut hyvä vaihtoehto, mutta Boppin' Bonniesta sai enemmän iloisemman tunteen. Ja kappalekin on mahtava, menevä ja tarttuva.
Joo, pitäiskö mun esitellä itseni? Useimpien mielestä olen hyvin iloinen ja hauska persoona, mukaanlukien hulluus joka lasketaan hyväksi piirteeksi minussa. Huonot piirteet...pitääks ne luetella? Ei ne kuitenkaan tähän mahdu. Pääasiassa herkkyys ja tunteellisuus sekä näsäviisastelu silloin tällöin.

Suurimmalle osalle on varmasti tullut selväksi, että rakastan musiikkia, enimmäkseen 50-60-luvun musiikkia, joihin kuuluu mm. Elvis, Buddy Holly, Eddie Bond, Little Richard...Ja The Baseballs! Suuri suosikkini tällä hetkellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti